Охрид

Дома си е дома

Добредојдовте во Охрид

Прошетај надвор, види нешто друго, а сепак биди дома. Тесните улици на стар град, боемските кафани покрај езеро, дуќаните по старата чаршија, широките плажи од Ливадиште до Градиште, ви нудат место за незаборавно летно доживување. Како еден од најстарите цивилизации во светот, Охрид е перфектна дестинација за секаков вид туристи. Од класичните градски разгледи, до адреналинските екскурзии по планините, Охрид има нешто за сечиј вкус.

Нашата понуда

Хотели

Вили

ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА
Сместување во двокреветна соба во хотел на база ноќевање со појадок или приватно сместување на база ноќевање без појадок; туристичкa такса; сите административни трошоци, како и локална поддршка од KTM Voyage, вашата локална агенција.

ГРАТИС
– Бесплатно разгледување на стариот дел на Охрид со стручен локален водич.
– Специјална македонска вечера со музика на терасата на ресторанот Зајдисонце – Кaј Местоно во Пештани.

Забелешка: За време на традиционалната македонска вечера ќе се организира лотарија од тимот на КТМ-Voyage. Победникот ќе добие патување викенд во хотел “Аurora Resort – Spa”, Берово https://auroraresort.mk/ базиран на ББ услуга. Ваучерот може да се искористи од 15 септември и важи до 15 октомври.

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
– Организирана екскурзија до Свети Наум со брод и стручен локален водич, цена: 900 ден. (€15) по особа
– Дневен билет за враќање на бродот Охрид – Свети Наум, цена: 500 ден. (€8) по особа

За резервации или дополнителни информации, контакт број:+389 72 236 288 или е-маил: info@ktm-voyage.com

Екскурзии: истражи го Охрид